MARI LESKINEN

Mari – Innostunut Oinas

Innostunut Oinas on tunteikas, luova ja empaattinen seikkailija. Aina tuntosarvet pystyssä kulkeva kokeilija, inspiroituu ympärillään näkemistään kauniista asioista. Lapsesta asti on piirtänyt, askarrellut, ommellut, muotoillut ja kokeillut ennakkoluulottomasti erilaisia asioita.

Miehensä kanssa heitä yhdistää tarve juosta seinää päin, sillä erotuksella, että mies pystyy oikeasti juoksemaan sen läpi. Todistusaineisto siihen löytyy täältä. Oinaan vastuulle siis jää henkiseen seinään törmäily, heillä on siis selkeä ja reilu työnjako ?. Oinaan paheisiin kuuluu suklaa, lillukan varsiin takertuminen ja keskeneräiset projektit. Hän on innostusaddikti, joka löytää innostuksensa monesti yllättävistäkin paikoista.

Innostuneen Oinaan postauksien punainen lanka kumpuaa intohimosta käsillä tekemiseen. Uuden luominen materiaaliin katsomatta, uusien tekniikoiden oppiminen ja niiden yhdistäminen vanhoihin tekniikkoihin aiheuttavat Oinaassa innostustärinöitä. Rakastaa prototypointia ja ongelmanratkaisemista. Toivoo, sen innostuksen välittyvän myös syvälle lukijoiden sydämiin ❤. Suuri haavee olisi elättää itsensä tulevaisuudessa luovan alan yrittäjänä.

Innostuneen Oinaan tausta on syvällä vaatetusalan syövereissä ja nyt ammattitaito täydentyy Tiimiakatemialla, tradenomi opinnoilla. Oinas on kiinnostunut markkinoinnista, vahvoista brändeistä ja palvelupolun kehittämisestä. Työkokemusta on tullut kerrytettyä mm. mallimestarina, malliompelijana, myyjänä ja tapahtumajärjestäjänä. Oman hirsikodin rakentamisessa on ollut myös alusta asti täysin rinnoin mukana. Blogin lisäksi Innostunut Oinas on läsnä myös Instagramissa.