Mummon Meduusa Mekkonen

Kesän omien ompeluksien joukkoon kuuluu tällainen ihana Mekkonen.

Tämän Mekkosen tarina alkoi siitä, kun anopillani oli haasteita löytää itselleen mieluista mekkoa kaupasta. Halusin ratkaista pulman niin, että lupasin tehdä hänelle sellaisen mittatilauksena. Pitäähän sitä nyt kunnon kesämekko olla! Kankaan valinta jäi hänen harteilleen.

Terhi Söderlundin suunnittelema mustapohjainen Meduusa
Paljon meduusoita
Mummo ja Mekkonen seikkailemassa
Mummo ja Mekkonen seikkailemassa

Anopin kanssa meitä on aina yhdistänyt se, että me molemmat pidetään mustaa väriä erittäin värikkäänä. Kesämekon kangas olisi siis ihan hyvin voinut olla täysin musta, mutta tällä kertaa oli oikea hetki "räväyttää"! 

Kankaaksi valikoitui Ommelliselta hankittu mustapohjainen Meduusa trikookangas. Kuosin on suunnitellut Terhi Söderlund. Kaavan muokkasin Ommelliselle piirtämästäni Mekkosen kaavasta. Saman mekon kaava ilmestyi myös Suuri Käsityö- lehden 4/2017 numerossa.

Mekkosen kaavan muuttuminen holkkihihaksi
Mekkosen kaavan muuttuminen holkkihihaksi
Mekkonen löytyy sivuilta 12 & 13
Mekkonen löytyy sivuilta 12 & 13
Mekkonen Mummo ja Meduusat Adrianmeren rannalla
Mummo ja Meduusat Adrianmeren rannalla

Sellainen täytyy mainita, että ihan varmasti kaikilla mummoilla ei ole samanlaista mekkoa. Tärkein pointti on kuitenkin se, että ei ole kyllä yhtä vauhdikasta mummoakaan 😊!

Mekko ja mummo, kuin toisilleen tehdyt!

Leave a Reply

3 vastausta artikkeliin “Mummon Meduusa Mekkonen”

  1. 212902 944071This design is steller! You most certainly know how to keep a reader entertained. Between your wit and your videos, I was almost moved to start my own blog (properly, almostHaHa!) Amazing job. I really loved what you had to say, and far more than that, how you presented it. Too cool! 563757

  2. 152067 913819whoah this weblog is magnificent i really like reading your posts. Maintain up the wonderful function! You know, lots of men and women are searching around for this information, you could aid them greatly. 279157

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *